Сельский отель-спа Resguard dels Vents****

Голосование
12345
фотография Сельский отель-спа Resguard dels Vents**** в Ribes de Freser

A l’Hotel-spa Resguard dels Vents, situat a 1.000 metres d’altitud, es respira la tranquil·litat i el silenci dels prats i boscos que l’envolten. La seva privilegiada ubicació permet gaudir d’unes magnífiques vistes de la Vall de Ribes. Un innovador espai amb més de 2.000 m2 construïts, elegant i contemporani, i amb una definida personalitat, on l’essència rural de la vida a la muntanya impregna tots el seus racons.

Poemes amb referències al vent donen nom a les 17 habitacions de l’hotel. Esmorzars amb productes propis de la comarca (embotits, formatges, mel...). El paisatge portat a la cuina. En el restaurant es pot gaudir d'una gastronomia tradicional amb tocs de creativitat. Presenta una carta de plats acuradament seleccionats. La riquesa natural de l'entorn és el principal atractiu de la Vall, on podreu fer excursions a peu, en BTT o 4x4, rutes per romànic de la comarca, descobertes llegendàries i visitar Vall de Núria, entre altres activitats.

L’Spa de l’hotel, de prop de 300 m2, està pensat per mimar i relaxar el cos, oxigenar la ment i retrobar el nostre propi ritme vital. L’aigua entesa com a plaer, font d’energia i benestar. Piscina coberta climatitzada, hidromassatge, sauna finlandesa, bany turc, dutxes bitèrmiques, de contrast i d’essències, pediluvi, marbres calents, zona de massatges (antiestrés, esportiu, drenatge linfàtic, amb xocolata...).

Свяжитесь с нами

Сельский отель-спа Resguard dels Vents****
Camí de Ventaiola, s/n
17534 Ribes de Freser (El Ripollès)

Телефон: (+34) 972 728 866
Факс: (+34) 972 93 52 17
Электронная почта:
Веб-сайт: www.hotelresguard.com
Registration number: HG-002341

Вы хотите подробнее узнать о...

Недалеко отсюда

Twitter