Ла-Молина

Голосование
12345
фотография Ла-Молина в Alp

La Molina és sinònim de neu, d’història, d’esport i de diversió per a tots els públics. Pionera en els esports d’hivern, va ser la primera estació de l’estat espanyol en instal·lar un remuntador mecànic, l’any 1943. Setanta anys després, La Molina ha esdevingut una estació moderna i innovadora que disposa d’una gran oferta esportiva i lúdica per a satisfer els gustos de tothom.

Seu de grans esdeveniments com la Copa del Món alpina, els Campionats del Món d’Snowboard o els Campionats del Món d’Esquí Alpí per a discapacitats, una àmplia trajectòria en l’alta competició intrernacional avala la qualitat de les pistes i les instal·lacions de La Molina. Els esquiadors i snowboarders podran gaudir de 61 quilòmetres esquiables dividits en 53 pistes per a tots els nivells, d’un snowpark per a principiants i d’un altre de grans dimensions, amb el halfpipe més gran de tot el Pirineu.

Per al públic no esquiador l’estació ofereix també un gran nombre d’activitats a la neu, ademès d’una àmplia oferta gastronòmica i hotelera tant a la pròpia estació com a la comarca de la Cerdanya, on està situada La Molina i de la qual és punt emblemàtic.

Свяжитесь с нами

Ла-Молина
Edifici Telecabina Alp 2500
17537 Alp (La Cerdanya)

Телефон: (+34) 972 892 031
Факс: (+34) 972 145 048
Электронная почта:
Веб-сайт: www.lamolina.cat

Twitter